Rozpáraná
Anotace: Rozpáraná jak maňásek, zbyla jen slova bez hlásek, co si vykřičel do šera, když láska zrovna pršela.
Na gauči s chlupatým polštářem,
si dneska kůži rozpářem,
za úsvitu.
Možná při svitu měsíce,
užijem si to nejvíce,
bez soucitu.
Šaty ztratím jak maňásek,
co utekl smrti o vlásek,
v malém bytu.
Spojená s Tebou v jedno tělo,
užiju si tu chvíli celou,
v blahobytu.
A pak už budu jenom snít,
že by si mohl poklidit,
kalamitu.
Přečteno 507x
Tipy 18
Poslední tipující: Frr, mirecek, Pelican, JSJ, básněnka, Kapka, Iva Husárková, Fany, Laika, Akyš, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)