Němá krása
rozfoukaných chvil
mám tě přece ještě na rtu
co jsi se vpil
do kontury tažený láskou
teď už jen hladoví čekají
kdy nás zhasnou
..hladovým dejte tažený závin,ať se přejí a nepohnou se a lásku chraňte...
.....Ji./úsměv/
08.05.2018 18:51:34 | jitoush