Anotace: ....
Ránem se prodírám
jak polapený motýl
To nevyřčené slovo
Láska
...
Znovu jsem papírem
který chtěl
být vlaštovkou
a dívat se
na svět
z dálky
...
A před námi je
tolik slov
a neznámých
světů
nevyřčeného
absolutna
krás
a jemné
erotiky
smyslů
...