Anotace: Nebudeme chodit kolem horký kaše, kde sliby jsou vadou na kráse, žiju jenom tak, bez výčitek viny například..
Nebudeme chodit
Kolem horký kaše
Kde sliby jsou
Vadou na kráse
Žiju jenom tak
Bez výčitek viny například
Nebudeme chodit
Kolem horký kaše
Jenom blázen
Pro lásku dolů skáče
A střepem žíly rozdírá
Ty nejsi moje jediná
Nemám pevný bod
Tak málo kolem
Je mi vlastně vhod
Žiju jenom tak
Na přeskáčku
Skáču například
Zkus to skousnout
Vždycky můžeš odejít
Důvod proč takhle musím žít
Nemůžeš pochopit
Z tvé sukně
Vůně já chci dnes pít
A všechno
Do prázdna
Nechám po kapkách odeznít
Zkus to skousnout
Vždycky můžeš odejít
Když moje psychóza
Tě zkouší rozemlít
Je odpoutaná
Nezná tíhu bytí
Pestrobarevná
Je to májové kvítí
Já žiju jenom tak
Když tě dravě líbám
A ňadra svírám
Například
(Hanuš Šparlinek, 8.5.2018)
Sekat do kamene. Budu o tom ještě přemýšlet večer, zda do stříbra, nebo do zlata. Jadrný, vtipný, přímý, co víc?
10.05.2018 18:31:30 | Lesan
Je to tak, díky moc za pročtení. Podívám se více na tvoji tvorbu, až bude silně pršet. Do té doby jsem na paddleboardu. Krátké začtení do kolonky autor o sobě již nabídlo neotřelý zážitek
11.05.2018 17:02:21 | Hanuš