V bezpečí
Miluji Tě jaká jsi
jdu z teorie na praxi
od kotníků až po vlasy
objevuji skryté krásy.
Schoulená jsi do klubíčka
klesá tep a mrkaj víčka
teplo sálá z našich těl
dech se ztlumil, oněměl.
Když jsme spolu v objetí
v souznění a dojetí
vnímám každé nadechnutí
záchvěv těl i procitnutí.
O čem asi přemýšlíš,
vychutnáváš nebo sníš?
Pohladím Tě po rameni
políbím Tě na temeni.
Jen poslední políbení
po lásce a milování
po souběhu tikot srdce
spi má Lásko, spi tak sladce.
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (2)