POMÍJENÍ
stále mi mrholíš do myšlenek
svlažuješ tváře mých unavených dní
aby nebyly tak všedně zaprášené
než nocí kamsi odezní
když ale spustíš krupobití
div že mě tím nezabiješ
i ty jsi v tu chvíli na zabití
raduj se tedy že ještě žiješ
že žiju já
že žijeme my oba
že patří nám dosud spolu čas
že je to naše doba
co odtikává v nás
co zatím ve své nestálosti plyne
že můžem si dovolit ten marnotratný přepych
tvářit se docela samozřejmě
jako když to co zrovna trvá
nikdy nepomine
Praha, 1.6.2018
https://www.youtube.com/watch?v=H0XPqkT8GIY