Dneska sis rozpustila vlasy
Dneska
sis rozpustila vlasy
a přišla v letních šatech
Pouštím
si nahlas svou píseň
tu jímavou melodii beze slov
Ta píseň
je o zeleném údolí
kde znáš to líp než já
Údolí
kudy chodíváš
a jezdíš na svém kole
Vždycky
tam myslím na Tvé stopy
a na vzduch, který dýcháš
Mé písně
často nemají slova
a přesto je v nich všechno
Možná
je někdy uslyšíš
když o to budeš stát
Budeš-li
o to vůbec někdy
v tomto životě stát...
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, JSJ, bogen
Komentáře (0)