jsi nahá
v úplňkovým tichu
po špičkách tančíme
v zeleném mechu
na zádech
polštářky procvičují prstoklad
usmíváš se v koutcích
nehty brázdí mezi lopatkami
hluboký nádech
v teplé náruči
v průniku polibků
jak protržená hráz
chtěl bych vykoupat duhu
v tvým smíchu
být s tebou
v úplným tichu