V bezpečí náruče
samotu plašit
nedat si ublížit
s volnými rázy křídel
letět vysoko
hvězdy dirigovat
útoky nepřátel
odrazit lásko
silou zdí tvých
udržet opevnění
tasit meč
tančit po jejich hrdlech
Paso doble
srdci sundat helmici
rozepnout ho uprostřed
a vroucně líbat
jeho bití
…………………………………………
budeme se rvát
po zbytek života
aby se nám neválela krev líně v žilách