Vteřiny
Dneska jsi krásná
až to bolí
to jsem Ti taky
nestihl říct
Vzpomínám na chuť
kousku Tvého oběda
proč někdy nejde
zastavit čas?
Chtěl bych se utopit
v Tvých veselých očích
už nikdy nepřestat
slyšet Tvůj hlas
Proč jsou ty vteřiny
někdy tak krátké?
Je jich tak málo
a zmizí jak sen...
Chtěl bych Tě vidět
ještě pár vteřin
v těch letních šatech
cos měla dnes
Aspoň pár vteřin
aspoň pár slov
tolik jsem toho
nestihl říct...
Dneska jsi krásná
až to bolí
vteřiny utekly
zbyl jenom sen
Přečteno 442x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, aiden, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)