ale pořád je ve tvých vzpomínkách, tak si ty dlouhé dny můžeš zkrátit.
19.07.2018 20:00:16 | Slav Milo
...já bych Ty prázdné dny raděj naplnila-sama sebou-
tím co mi radost dává
a ne vzpomínkami, s kterými se smutek vkrádá
však vše chce svůj čas
a proto přeji Ti
abys měl trpělivost a odvahu...vyčkat
a život sám povede Tě dál...
04.12.2018 09:22:02 | JSJ