na ostrůvku
nevyslyšených slovíček
pomrkává
nasládlá otázka
která žhne v údolí
zapnutých knoflíčků
------------
v divokém větru
vtrhne hladová odpověď
a dychtivě spolyká ostrůvek
i s polonahou otázkou
až noc porozpíná knoflíčky, v tiché trávě leckterá láska ztratí střevíčky...ST* :-D*
29.07.2018 19:21:17 | Frr