...
když ze zahrady nad ránem
přijde první kuropění,
než odlepí se svědomí,
než přijde světla kaz
počkej lásko, nevstávej,
počkej se mnou ještě chvíli,
obejmi mě - než odejdeš,
a půjde všechno snáz
...
krásná touha,díky za ni.
Jinak vítej v modru,ať se Ti tady líbí a najdeš spřízněné duše.
06.08.2018 16:17:13 | Danger
Jste tak neuvěřitelná a drahocenná bytost :-)
03.08.2018 14:08:53 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA