Anotace: ... jedna intimní báseň, která se mi prostě nechtěla dávat do kategorie "sex, erotika" .. neb je velmi jemná a decentní .. netřeba asi dalších slov .. (báseň napsána cca 1/2017)
Křivky těla Tvého útroby mé chtíčem toliko spalují,
svlažiti rety žíznivé toužím pokožkou Tvou smyslnou.
Těmi, po nichž dychtíš a kteréžto Tě vábí a milují,
křivek Tvých jazykem zkoumati se odvážím nejednou.
Vlnící se tělo Tvé pod špičkou horkého mého sametu,
jemuž celá patříš a na slovo jsi mu libě poslušna.
Samet, jenž Ti páše pocity toliko libé skoro v letu,
z nichž jsi dychtiva těla mého, celá toliko jaře vzdušná.