Anotace: -
Les sní o vodě
les má čich plný žízně
stočí ruce
nastaví suk
až k zemi a pak výš spala jsem v travách
les saje
(všichni ti chrobáci, lojnice a chamraď všelijaká)
jako pták
z pítka hříchy bez jména
domů se vracím už jen napůl
žebrem Eva
zas sténám
svý marný básně
————————
suk je kloubem stromotvora...bázeň z něho není žádná zbabělá třesoucí se letora..která v něm vidí zásadně jen zlolajnýho netvora....ST* :-D*
31.01.2019 11:47:41 | Frr