až ti zase narostou křídla
tak si nestříhej drápy
všichni andělé i andílkové
je mají
jenom je bázlivě schovávají
v pěstičkách buclatých rukou...
a proč ?
aby mohli v příhodnou chvíli
co nejrychleji
zřetelně vyrýt
do všech zdí nářků
smluvní srdíčka..
*
pravdivé
22.08.2018 22:59:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
...znám anděly hubeňoury.....takže nemají buclaté ručičky....?????
Ji./úsměv/.....možná mají kočičí tlapičky.../smích/...
22.08.2018 20:17:26 | jitoush