Anotace: Ze světa snů
Když pozdě večer zavřeš oči
a necháš myšlenky cválat jako divoké koně
pověz mi, kam se zvuk jejich kopyt stočí
jen mi to pověz, ať můžu jít pro ně
a přivést je ze světa tajných snů
do našich společných
všedních dnů
Velice pěkné.
29.10.2023 21:42:52 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?