Anotace: ... báseň o nejkrásnějších bytostech na světě. Přírodní zrzečky jsou stvoření překrásná, jejich pleť v nitru jemně hladí, pihy něžně svádí. Obdivuji se jejich kráse jak Tizian, ne však v obrazech, leč v poezii .. (báseň napsána 27.8.2018)
Víly s vlasy barvy mědi,
ty vše o lásce své si zvědí
pih kraj to milý na pohled
mému srdci jest na dohled ...
... zrzka všetečná ...
29.08.2018 11:04:01 | Marcella
Všetečná? Ne ... zrzky jsou naprosto kouzelné, neřku-li dokonalé .. :-D ;-)
29.08.2018 18:53:21 | Jean-Paul Simon