Skutečná
Skutečná
Stulit se ti do klína
Nepozorovaně se dotýkat měděných nýtků
Na poklopci
Proužek zadrhnutého hlasu
Vytetovat si za oči
Mnout si vlasy pro vynucený polibek na tvář
Sklánět se pod řasy pro výzvu, výsměch
Touhu po..
Všem, co zapomnělo cítit, líbit se
Dnes i včera
Slabikovat v rytmu pláče
Probuzení
Na dvou matracích pod hladinou
Vzlínat si do myšlenek
Navzájem
Lásku
Přečteno 554x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Loveless, Jort, jitoush, Frr, kudlankaW, knihomolka, come-past, Pelican
Komentáře (8)
Komentujících (5)