VÍLÁ-oprav si;)to není komandování! A taky to není důvod k těm 80%, dala bych 90%, kdyby to bylo možné. Za sto to, promiň, podle mě není, něco mě tam na konci skříplo... Naproti tomu ten začátek, přirovnání, jsou super!
26.02.2007 18:34:00 | Linushka