Rozkroj půlden s jablkem,
zbyde Ti hvězda a sen,
jadérka rozsypané touhy
jsou slzy jabloňové panny,
časem prý v sobě uzrajem,
než naše kroky spolkne zem,
nežli se odečtou letokruhy,
než do korun se slétnou vrány,
opadá podzim ve dveřích
Prokvetlé rány jitro zcelí,
listím se zazelení paže,
pod korou sycení pokorou,
prožijem spojeni život celý,
lásku jsme ze slupek vykrojili,
paměť nás v kořenech sváže,
stálou a vděčnou modlitbou,
srdce jsme srdci zaslíbili
pro první i pro poslední hřích
...když srdci zaslíbíme...Jiříku-opět TVÁ NÁDHERNÁ-prosím,vděčně si ji ukládám ..DÍKY za ní..promiň, že jsem tak oprsklej...ST*:-D***
23.10.2018 11:22:53 | Frr
....Milý Jiříku,krása krásoucí......poznala bych ji mezi jinými....
ta Tvá poetika.....líbí......ta je léčivá.....Ji./úsměv/....ukládám si,prosím...
20.10.2018 12:36:12 | jitoush