Anotace: ---
Hřeším.
A ráda.
A nastavuju záda
svíčkovým bábám,
bezpohlavním kněžím.
Ležím.
A srdce
v rytmu bubnů buší.
Zaprodávám duši,
všechna tabu bořím.
Hořím.
A čekám
až zavedeš mě někam
k nebeským výškám,
k rozvášněným mořím.
tak to neuhasneš...
01.11.2018 13:48:33 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?