Chci se sama sobě líbit zas
Jako žena se opět cítit.
Vcelku utíká mi rychle čas.
Svůj život chci si řídit.
**
Když už se na sebe usmívám,
do toho příjdeš ty.
Pocity smíšené zažívám,
koušu si u toho rty.
**
Říkáš mi "Jsi tak krásná,
usmívej se víc.
Neboj, budeš zase šťastná,
nebude tě trápit nic.
**
Srdíčko ti uzdravím,
zamiluješ se do mě znova.
Lepší tvář ti nastavím.
Budoucnost se mnou je růžová."
**
A mně se chce z tebe zvracet.
Z těch tvých psycho řečí.
Škoda že mi není znovu dvacet,
kdy ještě neměli jsme děti.
**
Ale dobře jsem tě znala.
Co dokážeš jsem věděla.
Asi jsem se i trochu bála
a to jsem už byla dospělá.
**
A teď jsi prý úplně někdo jiný.
Ale já dobře vím, že ho v očích máš.
To zvíře co u tlamy má sliny
a jen to dobře ukrýváš.
**
A já čekám na útok.
Ale to ty právě moc dobře víš...
vystřízlivění vždy má zvláštní chuť
08.12.2018 22:26:39 | Danger
No jo...to člověk vystřízliví jednou, zjistí že je mu z toho zle ale stejně se dál nechává opíjet. Pořádné proplesknutí chybělo :)
09.12.2018 00:56:56 | breberkar
at říkaš si slůvka medová,
já ubráním se, to si piš ...
pěkná ale smutná, prostě ze života ...
02.12.2018 21:01:34 | kasparoza
Život je plný starostí ale i radostí. A bývá i takový jaký si ho uděláme :)
02.12.2018 21:49:04 | breberkar
..ať se Ti ta změna podaří,tak ať nabereš dostatek sil,aby si dokázala
udělat ten zásadní krok.......Ji./úsměv/
02.12.2018 18:15:20 | jitoush