Mám ta slova
chceš je slyšet?
Pojď blíž, uzři očí lesk
chtělas lásku,
chtělas něhu
tam však najdeš jenom rez
pohleď do nich
do těch očí
ženo v srdci nevěrná
pohleď do nich
uzříš oheň
hleď, slyš slova varovná
láska je pryč
pryč je něha
jen chlad zůstal s tebou zde
tobě zdá se
že chlad hřeje
tak zvedni oči, koukej ... hle
spáchal jsem já
zločin hrozný
v hloubi duše stydím se
však tys nevěrná
to jsem zjistil
tys Afroditou Parise
Ten zavrhl moudrost, moc
lásku volal na pomoc
a v popelu Trója leží
Nevím, jestli Tě zpět přivedla ne příliš šťastná událost.. Avšak vidím Tě tu ačtu Tě ráda!
12.12.2018 20:02:04 | Lioness