lana
Jsi ma bludička co mě mámí
krásná basnička s jemnou frazi
Záhadná žena s překrasnym úsměvem
úžasná bytost která zná své meze
Rajcovni divoška co se mi nabizi
hebka jak klubičko s barevnou přizi
Milující kráska co mě vede do neznáma
s tebou se neztracim mám tvá záchraná lana
Co mě zachytí a zemřít nenechají
Jsou pevná a všemu odolají
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Mt. Blanc
Komentáře (2)
Komentujících (2)