Anotace: ***asi jsem jen nechápavá figurka***
Jak ztracená šachová figurka
Beze zbytku celku
V jiném světě
Přes taktik tisíc
Sleduji, jak mizíš
Nechápu tě.
:)taky mnoho nechápu, co se kolem mne děje
13.02.2019 16:45:31 | JSJ
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?