Anotace: -
Okamžik bez konce
Tóny něhy před propastí
modrých očí záře ctnosti
zapomnění smrtelnosti
srdce rané nevinnosti
přelet ptáků – zvonů věž
Malá a tak poetická.
30.01.2019 01:56:10 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?