Anotace: ... opět platonická láska jaro/2016. Tehdy to bylo velmi plodné období .. Byl to můj opravdový začátek psaní poezie. Avšak stále se cítím býti pouhým elévem bohyně Eraty, pokorný a naslouchající bedlivě jejího vedení ... Příjemný zážitek, milý přátelé ...
Nejistota dnů mých steskem oplývající,
hrdlo svírá stiskem více než-li slabým jen.
Osudu mému proto toliko značící,
v cíl já že svůj nemohu dojíti v den.
Já v nějž doufám celé své bytí,
které vyplnilo život mé duše.
Ona cesta má svého smyslu žití,
a proto dobrých konců já stále tuše.