Anotace: ... opět mně nejbližší poezie a opět v tirádovém rýmu ... 25.12.2017 Příjemnou četbu přeji, milí přátelé. Váš Jean-Paul
Chvíle dny mé měří,
ty, v kteréžto má touha stále věří,
ty, kdy dívka se Ti s láskou svěří,
tím charakter Tvůj tak záhy změří.
Chvíle, jež život Ti do žil vsají,
smysl bytí tím Ti dají,
chvíle, kteréžto něhou hrají,
to vše ony dobře znají.