Druhá setkání
.
I přes špinavé sklo autobusu
je nebe pořád hlubina
Pověz mi o sobě
jen v rámci vkusu
Sklony mám k vrbám se upínat
Těžko být normální ve světě
který je schizofrenní
Slunce je polibek
Stromy jsou rozednění
Fascinovali tě létající dravci
Říkáš - výčitky jsou dobrý lék
Co jen to je
Co je to za cit ?
Kdy se nám vloudil do chvíle..
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamy, ZILA78, Jort, Tvbm, jitoush, šerý
Komentáře (9)
Komentujících (5)