Mezi námi
Anotace: Každé ráno sním a každé ráno ti to píšu
Slova mezi námi
spojnice nad vlnami
jen tři slova " Lásko chci tě"
mezi námi jako nitě
Čtu jak v oblíbené knize
teď Beruško nejde o peníze
Ten děj stále a znova
jak tajemství znovu objevená
provázejí ta naše slova
chci to zažít zas a znova
V břiše divný pocit jak splašení motýli
Jen ty a já bez šatů a minulosti
jen teď, alespoň na chvíli
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)