kdosi položil dlaň
na mé srdce
abych netrápila se
více
duši mou rozedranou
zhojí
zůstávej se mnou
můj milý neznámý
dovol mi poznávat se
s tebou
ve dvou je život
snáz k unesení
v něm setkává se srdce
se srdcem
dlaň
s dlaní
balancovat je ve dvou někdy obtížné,ale pokud se to vyváží,můžou i narůst křídla :-)
09.03.2019 20:19:26 | Danger
.....ANO.....srdce se srdcem...dlaň s dlaní.......ruku v ruce....Ji./úsměv/
03.03.2019 17:22:04 | jitoush
Krásná, dojímavá...
Mnohokrát děkuji za tuhle Tvou báseň, Zdeničko. Děkuji, a ukládám, prosím.
03.03.2019 15:46:07 | Helen Zaurak