Účel platby: láska
.
Jak daleko jsme od slunce
ptal jsem se s hlavou
vystrčenou z vlaku
Pln lesa a jednu slzu
skrytou v tůňce
Kus za kus
Tehdy jsi vstávala a ráno
snad začalo jen pro ten šarm
se kterým jsi odhrnula
přikrývku
Dva lidé v pohybu pro cestu
Dvě cesty mířící k lidem
V mysli jsem měl plameňáky
já opravdu věřil že hoří
a míjející se vlaky
útěky od příkoří
Cestou z koupelny ti
upadl vlas a při kávě
druhý
mé plešaté nebe a
my zajatci duhy
já vím nic jiného to není
všechny ty chmury
oslava a střízlivění
otázka partitury
pro život jaký je
Existence větví pro vznik jizev
stud z nesetkání
malý jed v ampulkách
prázdné byty prázdné vlaky
prázdné ulice
slova k ublížení
slova k zakroucení do částek
Tenký je vlas
Tenké složenky
--
Věčný strach
Přečteno 409x
Tipy 19
Poslední tipující: Cappp, jitoush, Kapka, Dreamy, ZILA78, Mt. Blanc, Blazius, šerý, A42, vlnka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)