Pohled Lucifera

Pohled Lucifera

Anotace: Óda na toho, jež byl po staletí neprávem haněn, nenáviděn a opuštěn vlastním otcem. Hřích, který si Bůh nikdy neodpustí!

V očích ďábla
Zaleskla se pravda

Tak jasná!
Tak krásná

Jako láska!
... Člověkem zatím nedotčena

 


V objetí ztraceného syna
Nalézá se touha
Vášeň tvého srdce!,
Jež rodí se a vzkvétá

Pokaždé,

když se dotkneš toho jména

 


A já se vracím,

Musím ho cítit znova!


Věčné světlo - Pohled Lucifera

Autor Gymplak, 08.03.2019
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Polux Troy, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí