Slova v šeru
Jsem tu
a ty ne...
Přes všechny mosty
vzdálené...
Vzduchem , větrem hnané
do perutí psané
SLOVA..
co píši právě tobě ...
Nevyřčené..
V této době
Bez teček a chyb
Co mě nutí
Tě v sobe zachytit ...
Čekající
Zda je strávíš
zda si všimneš
O čem nevíš...
Jsem tu a ty ne...
Jen ticho
a slova napsané ...
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, breberkar, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (4)