BÝT
jakže?
být motýlem
aby ti snad utrhali křídla?
být květinou
a nechat se pokosit jen tak?
či ptákem v oblacích
co klidně sestřelí ho v letu?
ne
být jen sám sebou
a nenechat si líbit nic
co nedovolíš
až na ten zatracený žal
který se tě neptá
čím chtěl bys být
když láska bolí nejvíc
a žádné oběti
už od tebe nepřijímá
Praha, 14.3.2019
https://www.youtube.com/watch?v=qrnoYyxtjko
Ano Pepo nejvyšší forma lásky nechce oběti nepotřebuje je...stačí jí že jsi...:)
Cítím z ní boleST
15.03.2019 12:28:03 | Malá mořská víla
Na bezbolestnou lásku, Gabrielo, ani nevěřím... ;-)
15.03.2019 19:44:27 | Amonasr
Máš pravdu i k té nejvyšší se musíš probolet sám v sobě :) a pak už jen hřeje :)
16.03.2019 06:39:01 | Malá mořská víla