Jsme jenom hádanky
Anotace: pro druhé, nebo spíš pro sebe samé?
miluji ty chvíle před vzletem
kdy víš, že je to neodvratné
že jsi tam na tom místě
ve správnou chvíli
kdy nemůžeš už zpět
ještě pár vteřin zatajený dech
zůstaň v mých očích lásko
střemhlavý vzlet...
Přečteno 420x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Jort, Frr, Helen Zaurak, šerý, jitoush, Amonasr
Komentáře (8)
Komentujících (5)