**
Dobrá noc
nezávislá na zimě
ve zbytku neděle
kluše za tebou po schodech
má… má… všecko
a i to je málo
než dole dveře
buch
už maluju
na strop
mezi mihotavá světla
večerní pátek a páteční večer
tvé smíchy a…
… a společný život
zatím jen hrou
repetice
od pátku do neděle
dnes o kafe dýl
Pěkné verše. Už ten název je ve významu trefný.
26.03.2019 00:28:20 | šerý
To mne napadlo po přečtení vyprávění mladé ženy v manželčině oblíbeném časopejsku, jejímuž partnerovi se nechce vlézt do chomoutu. Neví asi, že v dobrém manželství si část svobody každý uchovává, jde jen o to, umožnit to i tomu druhému z manželů...
26.03.2019 08:14:18 | aravara