Anotace: ...
Tvé slzy
Jsou zakleté v kostce ledu
Mé pálivé Whiskey
A řasy propustí jen tolik světla
Co duhové závěsy
Tvého pokoje
Dlaněmi se Tě dotýkám
Jako město svých mostů
Od břehu k břehu
Jsou naše popraskané rty
Kudy kráčí stařičká Láska
S mladší Touhou