Tsíceré díky za všechen čas,
co jsi mi věnoval,
za ty krásné věci, které jsi mi jednou řekl
A děkuji, že jsi mne objal,
když jsem se bála
Také Ti děkuji určitým způsobem,
že jsi mi lhal, kdykoliv jsi chtěl,
že jsi předstíral, že mě miluješ
Mě naučily, že je třeba děkovat
za dobré i za zlé i za to, co mohlo být,
proto přiznávám, že Tě znovu uvidím
To nejhezčí od Tebe bylo,
když jsi odešel, všechno zlé,
co jsi mi udělal,
beru si to nejlepší ze sebe
Děkuji, že jsi mě nechal jít
a daroval jsi mi svobodu
To nejhezčí od Tebe bylo,
že jsi mě nechal jít
Já jsem tak poznala někoho jiného,
což mě nyní činí štastnou
Najednou osud není to,
co člověk čeká,
postupně zakopáváš o nejrůznější kameny,
ale je to způsob, jak se postupně přiblížit k moři?
Děkuji za všechno,
co se mezi námi mohlo stát,
ale nestalo
Děkuji za všechno, co se neudálo
a moc Ti děkuji za Tvé sbohem