Anotace: Jsi zvyklá být sama na trápení i radosti, ted ale jsem u tebe a nebj, slunce znovu vyjde
Domnívám se, že jsi autor dost schopný, tak pomalu hledej v textu po sobě i menší chybky. Jako třeba že se špatně vyslovuje "zas zazáří". Básnička není originální, vyjma řádku "tak trochu budeš pod dozorem" - tam probleskla zápletka a zajímavější vlastní téma. Ale je míněná upřímně a dobře nazvaná.
09.04.2019 12:29:09 | Karel Koryntka
takového rytíře by slečně každý záviděl :) je fajn. když chlap je chlap se vším všudy ...
09.04.2019 10:29:26 | Polux Troy