chtěla bych tě pohladit slovem
vzít něžně za ruku
jejich teplo by nás prozradilo
důvěrně
bojím se nás obou
zda bychom tu blízkost unesli
zda bychom měli sílu
rozechvělí
tam na startovní čáře
na začátku
kde se vše počíná utvářet
čistí
chtěla bych tě pohladit písní
kterou zpívá vítr
vysoko ve větvích
nápěvem
věřit že jej znáš
ty jediný
mému srdci blízký
refrénem
....ta jediná spřízněná duše.....hledat a najít.....najít a být spolu...
....Ji./úsměv/
12.04.2019 20:33:43 | jitoush