když mě vzala za ruku
s očima co vidí dovnitř
měl jsem chvíli dojem
že se dotýkám bílého peří
a pokoušel jsem se vzlétnout
-
možná se mi to všechno jenom zdálo
a všechno to bylo jenom jako
protože stejně na konec
na mě vyplázla jazyk
a šla domů