"zvířátka by netrpělA" když je tam "netrpěli" tak to vyzní jako přání čarodějky, aby lidi "netrpěli zvířátka" = to jest nesnášeli.
Nápad je sympatický, provedení moc uspěchané a žoviální, bez patrného úsilí. Jako kdybys uplatnila vždy to první možné slovo a lepší už nehledala. (Čarodějka to musí mít naopak sakra vychytané, ta svá zaklínadla.)
30.04.2019 08:28:30 | Karel Koryntka