možná bylo chybou
plnit přání
a nezeptat se jí
po čem touží
proto se odchází
plnit si svá přání
u jiných
jen se pousmála
protože věděla že nic nevlastní
podstata zůstává nekonečnou
stejně jako vnímání
růže v její ruce
počala rozkvétat
dávno tu již nestála
ale vůně která ji provázela
linula se všude
rozevřel dlaň
a svobodně ji propustil
ve světle mizel hebký plátek
bílé růže
až splynul s průzračným obzorem