Budu ti číst z kávy,
pohled ve tvých očích,
ty samy vypráví,
budu jen tlumočit...
Budu ti číst z dlaně,
myšlenky v tvé mysli,
to, co je ti dané
vždycky stejně vyzní...
Budu ti číst z karet,
city ve tvých citech,
obrazy poskládané,
co zrcadlí se v lidech...
Budu číst z křišťálu
duše zrcadlení...
psssst...
buď chvíli tiše...
slyšíš lásky znění?
:o)
01.03.2007 19:15:00 | Cecilka
krásná, jako vždy, ráda Tě čtu. Dnes jsi byl moučníkem po snídani :-) jen ten název...veštenue?
01.03.2007 08:16:00 | mamina