Tvůj dech cítím v mlžném ránu
Tvou tvář vidím v oblacích
Tvůj smích slyším v listí šumu
jsi všude kam jen oko padne
jsi zapletena v kobercích
jsi sousoším k Ariadně
hvězdy pějí jméno Tvé
měsíc loutnu rozezní
když únava dopadne
jsi všude kam se mysl toulá
jsi tajemství mé poslední
že v srdci mém jsi ukryta
To je přenádherné :-)
09.06.2019 23:08:26 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA