Dychom jemne
odfúknuť ti z viečok spánok.
Netrpezlivá,
snu závidím.
Pohľadom ešte hmlistým,
zavadíš o mňa ako vánok.
Roztúžená,
líce pohladím.
Vzdávaš sa oddychu,
opúšťaš nočný svätostánok.
Nedočkavá,
pery k tvojim priložím.
Čo sa ti snívalo, láska?
Ukradnout sny,
nahradit realitou,
spojenými rty
a touhou neukrytou...
Krásný den, Gall :)
03.10.2021 14:24:40 | Emily Říhová
Láska je jako vánek. Po dlouhém dni usadí se ve stínu staletého stromu a vypráví příběhy starší než svět.
26.06.2019 20:39:18 | Now