Odpovím ti na otázky
proč je Amor symbol lásky
proč jsou lidi změněný
když jsou zamilovaný.
Tyhle stavy vědomí
u muže jsou, u ženy
dva roky to hodně šumí
pak to někdo rázem ztlumí.
Tak co je toho příčinou,
že se oba pominou
kdosi nám dal cítění
proto jsme furt zranění.
Nenávist a milování
Tao je tu stále snámi
harmonie protikladů
pořád nám to motá hlavu.