Chcela som ťa zachrániť
pred tebou samým,
zahojit ti dušu
a nechať ťa ísť.
Ale ty si mi začal kradnúť
myšlienky,
spánok,
aj sny.
Nenápadne si splietol
vrkoč z našich životov
a stal si sa radosťou
mojich dní.
Nechcela som ťa pre seba!
Dnes je to inak.
Snáď mi to odpustíš...